Týždenné menu

19.10.2020 – 23.10.2020
Pondelok:
Polievka: 0,33l Fazuľová na sladko s rezancami 1,3,7,9
 1. 150g Kurací Gordon bleu , 150g dusená ryža, paradajkový šalát 1,3,7                  4,20,-
2. 350g Vyprážaný encián s hranolkami a tatárskou 1,3,7        5,90,-

Utorok:
Polievka: 0,33l Kelová s klobásou, chlieb 1
1.150g Sviečková na smotane, 150g knedľa 1,3,7,9,10           4,20,-
2. 350g Vyprážaný encián s hranolkami a tatárskou 1,3,7         5,90,-

Streda:
Polievka: 0,33l Zelerová krémová, krutóny 1,7
1. 150g Kurací plátok so šampiňónovou omáčkou, 150g ryža 7      4,20,-
2. 350g Vyprážaný encián s hranolkami a tatárskou 1,3,7         5,90,-

Štvrtok:
Polievka: 0,33l Paradajková so syrom 7
1. 150g Bravčový perkelt, 150g halušky, kyslá uhorka 1,3,     4,20,-
2. 350g Vyprážaný encián s hranolkami a tatárskou 1,3,7     5,90,-

Piatok:
Polievka: 0,33l Vývar s rezancami 1,3,7,9
1. 150g Vyprážaný brav. rezeň s majonézovým šalátom 1,3,7       4,20,-
2. 2. 350g Vyprážaný encián s hranolkami a tatárskou 1,3,7    5,90,-


                 Objednávky prijímame na tel. čísle: 0948 890 001

Alergény

1 Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody/ a výrobky z.2 Kôrovce a výrobky z nich.3 Vajcia a výrobky z nich.4 Ryby a výrobky z nich.5 Arašídy a výrobky z nich.6 Sójové zrná a výrobky z nich okrem úplne rafinovaného sójového oleja a tuku7 Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy.8 Orechy /ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich./9 Zeler a výrobky z neho.