Týždenné menu

13.01.2020 - 17.01.2020
Pondelok:
Polievka: 0,33l Držková so šampiňónmi, chlieb 1
Menu 1. 150g Stratené kura, 150g štuchané zemiaky, kyslá uhorka 4,20,-
Menu 2. 150g Šúľance so strúhankou 1,3,7  4,20,-
 Menu 3.   
                        

Utorok:
Polievka: 0,33l Brokolicová krémová, krutóny 1,7
Menu 1. Segedínsky guláš, 150g knedľa 1,3,7,10   4,20,-
Menu 2. Grécky šalát s krutónmi 1,7  4,20,-
Menu 3. 

Streda: 
Polievka: 0,33l Rascová s vajíčkom 1,3
Menu 1. 150g Hovädzie na srbský spôsob, 150g kolienka, kyslá uhorka 1,3     4,20,-
Menu 2. 150g Vyprážané šampiňóny, 150g varené zemiaky, tatárska omáčka 1,3,7  4,20,-
Menu 3. 

Štvrtok:
Polievka: : 0,33l Šošovicová na kyslo, chlieb 1,7
Menu 1. 300g Kurací gyros s hranolkami, šalát, cesnakový dresing 7  4,20,-
Menu 2. 300g Brokolicové lasagne 1,3,7  4,20,-
Menu 3. 

Piatok: 
Polievka: 0,33l Vývar s rezancami 1,3,7,9
Menu 1. 150g Vyprážaný bravčový rezeň, 150g ryža s hráškom, čalamáda1,3,7 4,20,-
Menu 2. 300g Bryndzové pirohy s kyslou smotanou a slaninkou 1,3,7  4,20,-
Menu 3. 

Alergény

1 Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody/ a výrobky z.2 Kôrovce a výrobky z nich.3 Vajcia a výrobky z nich.4 Ryby a výrobky z nich.5 Arašídy a výrobky z nich.6 Sójové zrná a výrobky z nich okrem úplne rafinovaného sójového oleja a tuku7 Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy.8 Orechy /ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich./9 Zeler a výrobky z neho.